Lawak GPS (Global Positioning System)

Kereta terjatuh gaung kerana GPS.
"Turn left! Turn left!" - alat GPS.

Bagi mereka yang ada alat GPS dalam kereta mereka, pasti mereka akan memahami. :P

Hati-hati di jalan raya, ingat mereka yang tersayang. :)

12 comments:

  1. ni mesti software gps pirate ni.hehe

    ReplyDelete
  2. tak phm walaupun tau mcmana GPS tu berfungsi..huhu

    ReplyDelete
  3. aku pun tk faham ..apa yg lawak GPS ni...???

    ReplyDelete
  4. Bagi mereka yang tak faham lawak GPS ini, harap bersabar... heehehe...

    ReplyDelete
  5. kelakar sebab tak paham ape yang kelakar hehehehehe

    ReplyDelete
  6. aku dah paham,,, hahaha

    ReplyDelete
  7. suka ati die je bg arahan..turn right,turn left.

    ReplyDelete
  8. Kereta terjun gaungpun masih nak bagi arahan..turn left...turn left...boleh ke nak turn left dlm keadaan terjunam? Haha

    ReplyDelete